viata buna cu bulburuci

noiembrie 29th, 2010

Am fost 10, cred. Ne-am intalnit ca la un semn si pe inserat in strada Alexandru Constantinescu nr. 33.

Am fost asa: Marie Jeanne, Cristina Bazavan, Raluxa, Nina, Adina Necula, Pietricel, Anurim si nu, deloc in ultimul rand, Maldita. La un pocnet din degete si acompaniate de o lumina potrivit de difuza, am sarit toate in jacuzzi-ul luminos de albastru, cu cate un cocktail albastriu-galbior intr-o mana.

Si s-a incins, stimata audienta, o discutie vesela, ca o sporovaiala de vrabii fericite, printre bulburucii minunati. Taci tu sa zic eu a fost deviza acestei sesiuni de balaceala organizata. Mai zdup in sauna, mai sedinte de dus cu 15 viteze. Pace si armonie si atmosfera de tropice in spa-ul hotelului cu pricina. Uiti de griji, daca le ai.

Apoi ne-am zvantat nitelus si am urcat un etaj. Suficient cat sa beneficiem de bunatatile pregatite de Mohamed. Pasta de humus cu seminte de pin, creveti grasuti investmantati intr-o hainuta de pane, salata tabule si un desert cu fructe tavalite in diverse bauturi magice. Cu asta ne-am distrat si cu multe altele. N-as putea povesti pe indelete caci am degustat doar o parte dintre fatoasele mancaruri.

Mai un ananas, mai o poveste. Mai o painica garnisita cu susan in care inghesui un calamar, mai o discutie despre facebook si twitter. Insa miezul noptii ne-a prins in camera de la etajul 4, cu vedere frumoasa la terasa si de pe terasa catre tot cartierul asta care arata bine. Ne-a prins inconjurate de pantofii Mihaelei Glavan. Niste minuni in care, daca e sa o citez pe Maldita, pare ca te-ai nascut.

Si am transformat camera care arata pesonal si bine luminat, ca un dormitor al cuiva si nu chiar ca o camera rece de hotel, in propriul nostru budoar. Unde am baut ceai dupa pofta inimii si unele dintre noi s-au uitat la filme. Altele au fugit rapuse sa se ascunda intre asternuturi pufoase si cearseafuri albe ca zapada. Touche.

Toate astea si multe altele s-au petrecut la Hotel Residence Domenii Plaza, cu subtitlul Cerisiers, adica facut pentru mine, cred. O cireasa. Viata buna e cu bulburuci si prieteni dar si intr-un context bun. Precum cel pus la dispozitie de gazdele noastre. Multumim.

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “viata buna cu bulburuci”

  1. marinica spune:

    Ce bine de tine sa fii intr-un loc atat de misto! Am sa merg si eu acolo sa vad cu ochii mei!

  2. sanuca spune:

    da, e misto.

Leave a Reply