cireasa si goangele

mai 12th, 2010

Azi imi vine sa ma tin de goange. Sa nu zic nicio poveste dar sa va invit sa participati la doua concursuri. Unul este de-a dreptul deocheat iar celalalt are oarece conotaxii sexuale dar de fapt mai legate de toleranta intre semeni decat de orice altceva. Ca un facut, in ambele sunt implicata destul de tare.

So, daca aveti posibilitatea si placerea, ascultati despre ce e vorba. Mi se par teribil de amuzante/intersante amandoua. Asa ca n-am pregetat sa le aduc aici, in lumina reflectoarelor din livada, cum doar rareori stiti ca fac.

As incepe cu cel mai serios, si anume DIVERcity. El se adreseaza posesorilor de site/blog. Este organizat de catre Asociatia Accept si Ambasada Marii Britanii si face parte din seria de evenimente Gay Fest. Culmea, eu fac parte din juriul concursului, alaturi de alte persoane teribil de interesante.

Ce trebuie sa faceti zice cu detalii aici. Sa scrieti un material pe platforma online pe care evoluati si sa postati si bannerul gay fest undeva acolo, ca sa atestati interesul vostru pentru aceasta manifestare ce ii supara uneori pe cei mai puritani dintre noi.

Materialul vostru va fi despre cum vedeti diversitatea in Romania. Stiu ca vorbim de gayfest dar materialul nu trebuie sa aiba neaparata legatura cu diversitatea erotica, asa cum ati putea crede. Nu. Cand luati conceptul de diversitate si il plasati in Romania, vedeti ce va iese. Sper sa va iasa bun.

Zau ca nu cred ca e prea impovarator. Toate informatiile despre concurs le gasiti aici http://accept-romania.ro/ si provocarea tine pana pe 17 mai. Dar sa zic si ce castigati: locul 1 este un Notebook, locul 2 este un IPod Nano, locul 3 este o rama foto digitala.

Si, ceva ce mi se pare extrem de dragut, castigatorii vor primi carti despre UK si vor fi invitati vineri, 21 mai, la un eveniment special: Diversity Barbeque. Acesta se tine la Resedinta Ambasadorului britanic la Bucuresti. Mi se pare foarte misto. Eu, daca n-as fi in juriu si deci banuita de sperjur sau cum s-o chema, m-as apuca de treaba.

Concursul cu numarul 2 este muuult mai trivial dar foarte folositor, zic eu. Este postat pe hotcity.ro si se refera la trei vibratoare. De diverse calibre si cu diverse functiuni, dar toate vesele si dornice sa se puna pe treaba. Se vede pe ele ca sunt harnice si au simt de raspundere.

Unul este palid, dar cu inca o manuta suplimentara, cine stie pentru ce dracovenii. Altul este de culoarea jeleului de zmeura, iar celalalt este de un roz feciorelnic. Ce ziceti? Nimic. Bine, zic eu. Suna fenomenal.

Tot ce aveti de facut este sa intrati pe site, sa va faceti cont si, logati fiind, sa puneti un dialog la sectiunea noastra cu felicitari funny numite Oaia Porno. Aveti detalii aici, cu tot ce trebuie. Si vi se asigura confidentialitate absoluta-absoluta.

Atat am avut de spus pentru azi. Destul, as zice. Deci un concurs serios si unul neserios. Pariati pe care va atrage mai tare.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply