cireasa si pipi pe ea

mai 25th, 2010

Cireasa tine foarte multe la imaginea ei. Care de altfel e buna si ingrijita cum trebuie. Udata cu multa atentie si implicare. Retineti cuvantul udata. ca o plantuta de care ai grija bine, astfel incat sa ramana nepatata. Retineti cuvantul nepatata.

Si totusi exista o situatie in care, cand alunec, nu mai am nimic de zis. Pur si simplu e asa de umilitoare, incat mi se pleostesc urechile, chiar cand nu afla nimeni ce-am patit. Si reusesc cumva, prin nonsalanta mimata si miscari agere, sa pitesc rusinea ce-am patimit.

Este atunci cand, din motive de context (deal/vale/frica de a nu fi prinsa/sila de atingerea cu locul in care se desfasoara actiunea), in tot cazul pozitia proasta in care fac pipi, cireasa face pipi pe pantofi si/sau pantaloni.

Cum necum, de obicei nu descoper asta decat cand e prea tarziu si deci actul complet ireparabil. Cum necum, cand asta se intampla, nu vorbim de trei stropi. Ci de o intraga bucata de material de culoare mai inchisa, care sta marturie celor intamplate.

O vreme jelesc cele intamplate. Niciodata nu pot sa fac pipi pe conversi sau fust sau pantaloni si sa plec imediat de la locul faptul. A trecut mult timp de cand ma ocup cu asta si inca nu, nicio imbunatatire la partea emotionala. Sufar ca un caine mic si stau putin acolo unde am facut ce-am facut, cu speranta ca dispare.

Cand realizeaza implacabilul asta, cireasa incepe sa capete obiceiuri de mangusta. Acel animalut sau poate altul pentru ca habar n-am ce face o mangusta, care se strecoara ager si nevazut pana unde are nevoie. Ma lipesc de ziduri, selectez bob cu bob rute ocolitoare, pe unde ma gandesc ca intalnesc cei mai putini oameni.

De obicei asta se intampla la restaurant sau la un picnic in natura sau la mare, in conditii vitrege. Asa ca apoi, odata ajunsa inapoi, in adunarea de prieteni de unde plecasem, ma comport nenatural. Fie ma las coplesita de tristete nejustificata. Simt udul si nu pot sa trec psihic peste el.

Fie afisez o veselie nejustificata, pentru ca impiedica publicul prezent sa se prinda ca e ceva in neregula si mai ales ce anume. Si nici ca ma mai ridic de jos pana cand nu scrutez, cu ochii mei de soim, starea de uscare a fostului ud.

Ce rusinica obrazului subtire de cireasa. Si ce destin implacabil, sa pateasca ea asa uneori, din graba care strica o gramada de treaba. Sau neatentie si cap in nori. Adica exact conditiile specifice necesare pentru momentul cand loveste nefacuta. Cireasa mai face pipi pe bucati din ea, cateodata. Of si iar of.

Tags: , , , , , ,

12 Responses to “cireasa si pipi pe ea”

 1. patratel spune:

  daca-ti spun ca li se mai intimpla si altora iti mai trece pleosteala? :)

 2. sanuca spune:

  juri? da:)

 3. Foarte tare! Si eu care ma simteam din cale afara de vinovata si stangace… Credeam ca sunt defecta, dar se pare ca mai sunt si alte cirese ca mine! :)

 4. catherine spune:

  da, sana. se intampla si altora :) relax

 5. ikemaua spune:

  si eu jur. pe pantaloni de obicei.
  nu, nu jur pe ei, pe ei fac. pipi. cand ma prind si ii inhat cu mana dintre picioare si ii aduc in fata, e prea tarziu intotdeauna. udul e deja acolo :)

 6. Maria spune:

  lasa, nu te mai necaji asa, ca nu e un capat de tara si are avantajul ca se usuca…ca sa te inveselesti gandeste-te cum era sa faci nr.2 pe tine:)…e horror, sa nu doresti nici la dusmani asa ceva:))…

 7. codo spune:

  Dupa ce Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva, le spuse: – Imi mai raman doar doua haruri. Unul este arta de a face pipi din picioare si… – Eu!!! Eu!!! Eu!!! Eu!!! Eu il vreau, te rog, Doamne, te rooog, te rooog!!!!!! da?? – intrerupse Adam imediat- asta mi-ar simplifica viata in mod substantial…. Eva accepta, dand din cap si zise ca lucrul acesta nu avea atata importanta pentru ea. Dumnezeu ii dadu lui Adam primul dar. Adam urla de bucurie,alerga prin gradina raiului, facu pipi langa toti copacii, pe urma alerga si pe plaja, facand desene pe nisip cu pipiul lui… Dumnezeu si Eva il contemplau in tacere pe barbatul nebun de fericire si, dupa un timp, ea se intoarse catre Creatorul Suprem si-l intreba: – Care e celalalt dar, Doamne? – Creier, Eva, creier…

 8. sanuca spune:

  @o cireasa amara: ca sa parafrazam, am vazut si cirese fericite dar care fac pipi pe pantaloni:P

  @cat: iuhuuul

  @ikemaua: hahhhhahha, daaaa, exact asa se intampla. cand ai deja o banuiala e mult prea tarziu.

  @Maria: aoleu, nu-mi aminti, brrrr

  @codo: ah, ce dulce lucru spui tu aici, gagicilor:))

 9. sys spune:

  Odata, demult, cand nu erau statii de benzina dotate, conduceam spre Bucuresti; veneam de departe si trebuia sa …stii tu; am oprit intr-o padurice si…ce bine a fost apoi; doar ca facusem si pe pantalonul-salopeta din dotare; eh, l-am scos de pe mine, l-am agatat de carligul din masina si l-am scos la uscat; am condus in chilotei pana aproape de Buc. dar mi-am uscat nadragii.

 10. Lulu spune:

  Nu stiu cum dar mie in natura imi iese mult mai directionat decat in toaletele din restaurant de exemplu, unde ma concentrez atata sa nu ating nimic ca pana la urma fac pe mine:)

 11. sanuca spune:

  @sys: as fi vrut sa vad asta, cred:)

  @Lulu: :) ) ce tare lulu. si mereu ma intreb daca tu esti lulu care cred eu ca esti:)

 12. laura spune:

  @codo eu stiam ca al doilea dar era “orgasme multiple” :)

Leave a Reply