lady balno

septembrie 10th, 2010

Duce cireasa nu stie ce duce, duce bani-hartie pentru spagile bulgaresti.

De cum pleaca la drum prin frumoasa si nu glumesc Bulgarie, cireasa stie la ce se poate astepta. Uneori are noroc, uneori nu. Azi nu. Stie ca in multe dintre tufisuri pandesc politisti cu tichie. Ei sar in drum ca nebunii vanturand catre cireasa batonul ala cu rotund rosu in varf. Opreste cireaso, te taxam orice-ar fi.

Goneste cireasa si acum moderat printre dealuri si campii insorite. Nu prea-i vine dumneaei la socoteala sa cotizeze in felul asta barbar asa ca are grija la restrictii si panouri. Merge ca un melc pe alocuri, enervand colegii de masina. Merge cu grija ca sa nu cumva sa pateasca patania.

Stie ca indiferent de greseala, cu bulgarii nu te intelegi omeneste. Daca au apucat sa te opreasca, ei si numai ei au dreptate. Stie cireasa si ca trebuie sa aiba pregatit la purtator macar o bancnota de 20 de euro, pe care sa o indese in lacoma mana est-europeana.

Cand ii sare bulgarul cu tichie in fata, cireasa sufera. Rula cu 50 de km/ora intr-un loc cu restrictie de 40. De altfel des intalnita pe plaiurile bulgare. Dupa o scurta conversatie in care bulgarul ii apare ciresei pe post de tartor dominator, purtand casca de piele pe toata fata si bici si corset gaultier, se ajunge la bani.

Se uita cireasa cu ochii ei verzui-caprui in ochii lui albastri si strecoara banutii in mana butucanoasa, obisnuita sa apuce bani necuveniti. Ii scapa din ochi ciresei o lacrima de obida. Da sa plece inca in glorie, inainte sa se produca o criza de nervi. Atunci bulgarul ii zice. Lady.

Cireasa se intoarce garbovita de insucces. Bulgarul arata catre ea si mai adauga Lady balno. Si face cu mana asa, un gest repetat. Ca si cum ar presa aerul catre pamant. Si cireasa intelege din asta doua lucruri. Ca trebuie sa mearga mai moale de acum inainte, si mai moale, de parca exista asa ceva. Dar si ca asta e noul ei nume de scena.

Crede cireasa ca Lady gaga tot asa a inceput. A gresit ceva, probabil s-a balbait la o reuniune de familie. Si atunci unul dintre nepotii mai indepartati a aratat-o cu degetul si i-a zis. Lady. Lady gaga. Dar ea in loc sa se supere a identificat oportunitatea si a creat un brand din asta.

Asa si eu. De ce sa fiu plina de resentimente ca dau spaga la bulgari si la dus si la intors. Mai bine iau partea buna. Si de maine incep sa ma prezint cu dezinvoltura, pe unde ma duc. Fosta another cherry. Actuala Lady balno.

Tags: , , , , , ,

One Response to “lady balno”

  1. patratel spune:

    si uite-asa a-nceput o noua era, sub un nou nume: lady-balno! … super nume! sa-ti traiasca :)
    bag de seama ca nu-i de glumit cu bulgarii de la circulatie, vigilenti nevoie mare … offf

Leave a Reply