dorm cu un armasar

martie 25th, 2010

Si nu dorm cu orice armasar, ci cu cel mai frumos armasar din sud-estul Europei. Cred ca nu comit o aroganta.

Pana de curand sedeam in dormitor uitandu-ma la 3 maci mari de tot, cumparati de la Ikea. Cu greu pot sa spun ca erau urati. Dar nici cine stie ce potriviti cu sangele meu fierbinte nu prea erau. In plus, ideea ca alte sute de mii de oameni se uita la fix aceiasi maci consumisti, nu stiu de ce, nu ma infiora placut.

A fost suficient sa-i zic asta Nonei, cea mai mare pictorita din sud-estul Europei. Cred ca nu comit o aroganta. De doua zile-ncoace dorm in fiecare noapte cu faptura asta tulburatoare. Un inorog de-a mai mare dragul. Unul alb dar nu chiar, pufos dar nu neaparat, diafan dar oh, asa de puternic.

Unul care isi tine picioarele in iarba, sa se racoreasca dupa ce a alergat pe campiile pline de roua din visele ciresei. Se vede treaba asta. Inorogul este invelit intr-un abur galbui, ca o fantasma sexy. El are muschi puternici si bretonul in vant, ca o streasina buna pentru ochi. Iar ochii…

Armasarul meu powered by Nona are ochii negri de fum si se uita ziua la cireasa intr-un fel anume. Si noaptea, noaptea intr-un cu totul alt fel dar nu vreau sa vorbesc despre asta. Tine capul putin intors, exact atat cat ii trebuie ca sa ma vada cand dorm.

Cand prietenul meu imaginar, I., sta intors cu spatele, inorogul scoate un abur usor pe nari si ma priveste insistent. Racaie nitel cu copita lui maiestoasa in iarba. Si ma intreaba din cap daca ma prind in aventura. Pana acum am rezistat. Ce-o mai fi, om vedea.

Dar am cu mine mereu, cand am eu chef, si mai ales noaptea, cand oamenii dorm, cel mai frumos armasar treaz si neastamparat. Merci Nona, desenezi pereti ca nimeni alta. Si nu cred ca tocmai comit o aroganta.

Tags: , , , ,

8 Responses to “dorm cu un armasar”

 1. Neamtu' spune:

  Uite nu cred ca as putea cu un inorog! :) NU te supara, dar ar da chiar ciudat sa am in camera un inorog, la 34 de ani si barbat…cum mi-s… :P Dar daca ar fi sa am pictura murala, ar fi, probabil… ceva de prin Star Wars :) )

 2. chiar cand iti citeam articolul mi s-a luat curentul… :D

 3. Eu care am vazut inorogul nascandu-se practic de sub pensula Nonei, pot sa spun ca el este intr-adevar o faptura fantastica. Inca de la prima linie trasata de-a lungul coapsei, pe mine m-a rascolit. Deci nu poate sa-ti fie prea usor acum cireaso, recunosc:)

 4. sanuca spune:

  @Neamtu: OMG, ce razboinic esti. un inorog e pasnic, chiar daca sexy.

  @John C: de ce oare, ce semn sa fie?

  @Ralu Portocalu: nici vorba, ma chinui in somn de pofta

 5. Nona spune:

  lasa ca lui Neamtu ii facem o sirenaaaa

 6. Sandreeas spune:

  Am si eu trei maci..toata lumea are deci maci…ce-i de facut..?!

 7. filotas spune:

  nu inteleg ce rost are titlul asta aluziv-pornografic “dorm cu un armasar…” eu nu va inteleg femeile din ziua de azi, toate cu gandul la armasari, fie si numai in gluma…e trist; dragele mele, daca aveti nevoie sa fiti trase prin fan de armasari populari cu malaciucile de 3 metri exista solutii…nu va mai traiti frustrarile pe bloguri

 8. sanuca spune:

  @Nona: superrrrr

  @Sandreeas: sa-i ardem in timpul unui ritual, si sa o chemam pe Nona peste tot, sa picteze tot orasul:).

  @Filotas: n-ai umor, nu? si asta e trist.

Leave a Reply