vintage: sunt stapana pe situatie

februarie 26th, 2011

“M-am indragostit. Si cum stiu ca acum, la inceput, se negociaza multe lucruri, sunt complet pregatita. Am armura iscusit faurita si sulita ascutita si stau in pozitie de carate, asa, inca de cand ma trezesc.

In fiecare zi se da o mica lupta. Ba e una din zilele mai putin norocoase si ma dau eu cativa pasi buni inapoi si ingenunchez, ba sunt o invingatoare si inaintez cat o nuca. Vine arbitrul in chiloti rosii de matase, ridica mana castigatorului, multimea starnita izbucneste in urale. Simt laurii victoriei cum mi se aseaza bland pe fruntea-mi transpirata de atata zbucium.

Si apoi o luam de la capat. E drept, am si pierdut cateva batalii, dar asta nu trebuie sa ma descurajeze. Important e sa raman ferma pe pozitie si sa lupt pentru urmatoarele capitole mari care au mai ramas de dezbatut.

Pana acum, in numai cateva saptamani, am ajuns sa ne vedem mai mult cu prietenii lui. Mie mi-e tare dor de ai mei, dar cum am intrat in batalia pentru subiectul asta putin slabita de un guturai, normal ca nu mi-a iesit. Adjudecat.” (Sana Nicolau, hotcity.ro, 18 iulie, 2008)

Si cum am lasat de la mine tot, bucata cu bucata, cand eram indragostita lulea de SMPE, cititi in continuare aici.

Tags: , , , , , ,

One Response to “vintage: sunt stapana pe situatie”

  1. Cristina spune:

    Buna ziua!

    Va rugam din suflet sa ne ajutati in mediatizarea si promovarea cazului bebelusului Marian Teofan Grierosu, in varsta de 10 luni, bolnav de Leucemie Acuta Limfoblastica Congenitala, fiul unui preot din Iasi. Desi copiii nascuti cu leucemie au foarte putine sanse de supravietuire, acest bebelus a reusit sa supravietuiasca pana la aceasta varsta. Acum boala lui este in remisie, dar are nevoie de un transplant la o clinica din Italia, pentru ca exista un risc foarte mare ca boala sa revina, ceea ce ar fi extrem de periculos pentru un copil cu o varsta atat de frageda.

    Detalii despre bebelusul Marian Teofan puteti gasi pe blogul lui personal, http://www.bebemarian.wordpress.com sau pe site-ul Observator Antena1: http://observator.a1.ro/campanii-observator/Marian-copilul-bolnav-de-leucemie-are-nevoie-de-aj_31273.html

Leave a Reply