traiasca dragometrul

februarie 7th, 2011

De multa vreme ma intrebam cum ar merge menajul meu cu Brad Pitt. Dar cel mai adesea m-am intrebat, recunosc, cum ar decurge lucrurile daca ar fi sa-i cer mana lui Jude Law.

Ca de obicei, sefii mei s-au prins de dilema ce ma rodea si au vrut sa ma ajute. Bineinteles, ca sa-mi pot lua asta de pe cap. Ca sa ma pot concentra sa muncesc cu spor in continuare. Asa ca ei au inventat dragometrul, o jucarie ce mi-a dat niste raspunsuri menite sa ma multumeasca. Acum stiu ce am de facut pe 2011. E un an plin.

Dragometrul este un aparat care masoara dragostea dintre tine (mine) si diversi barbati interesanti. Cum n-am un suflet pereche acum langa mine, m-am pus pe masurat compatibilitatea dintre cireasa si pasiuni mai vechi, devenite mici obsesii inofensive. Am introdus numele meu, apoi am introdus pe rand numele lor, sa tot fi fost vreo 2 duzini.

Si am aflat ca nu e cazul sa ma darui lui Brad Pitt, caci el nu e pregatit sa isi asume responsabilitatile pe care vreau sa i le pun in carca. In plus, aflandu-ma in cuplu cu el, o sa ma cuprinda impresia ca poate exista mai mult de-atat. Ca poate nu e el sortitul si ca poate nu e asta tot ce pot obtine de la un barbat. Deci gata cu Brad Pitt, va zic.

Cum mi se pare foarte sexy Mihai Dobrovolschi, m-am pus cu gura pe dragometru sa-mi spuna ce crede el despre asta. Din pacate mi-a dat un raspuns cam cinic, nu sunt deloc multumita. Cum ca dupa o vreme o sa ne plictisim si el o sa se uite la televizor. Nici macar nu-l cred pe dragometru in cazul asta. Dobrovolschi nu e genul, zau asa.

Cu Jude Law insa, treaba sta complet diferit. Mi-a iesit la dragometru ca relatia noastra merge asa de bine incat urmeaza casatoria. Totul e sa-l prind sa stau putin de vorba omeneste cu el. Stai domnule si nu mai alerga de nebun. Ai aici tot ce-ti trebuie. Sau daca nu ma crezi e mine, crede dragometrul, na.

Cu asta m-am distrat eu o vreme. Iar acum, in timp ce scriu, mi-au mai venit niste idei. Sa incerc niste posibilitati, pana ajung sa-l conving pe Jude Law. V-am lasat.

Tags: , , , , , ,

5 Responses to “traiasca dragometrul”

 1. DSD spune:

  am pus numele meu si al tau si a iesit… 98%.
  fir-ar sa fie, daca nu as fi in cautarea perfectiunii :(

 2. Madalush spune:

  :) ) hai ca mi-a iesit ca iubitului meu i-as mai da din cand in cand cu tigaia la tampla. Nici ca se putea ceva mai adevarat decat asta =))

 3. sanuca spune:

  @DSD: tare asta:P

  @madalush: hahahahaha, deci m-am priceput:D

 4. Georgiana S. spune:

  Acum e sansa ta, draga Cireasa, caci Jude e off again cu Sienna :) . So go for it, daca dragometrul spune!

 5. sanuca spune:

  @georgiana: daca n-as suferi de frica de penibil, as lasa acum un nor de praf in urma mea:D

Leave a Reply