jos halatul

noiembrie 5th, 2010

Cireasa e de parere ca o femeie care se imbraca prin casa in vestmintele vreunui barbat drag arata sexy. Pana in acest punct incipient cred eu ca suntem ok si ne simtem bine toti.

Pentru ajutor, a se face referire culturala la filmele americane in care ea ramane peste noapte la el si nu a fost doar un one night stand, asa ca are voie prin casa si la micul dejun. O vedem cum apare de la dus dimineata. Este trasa in camasa pe post de rochie si /sau in boxerii lui pe post de pantaloni scurti.

Zambim ingaduitori cand o vedem cum se fataie dragalasa prin casa. Dar cum rasucim putin lucrurile, parca nu ne mai arde sa radem. Sau poate doar eu am ceva. Sa intru direct in subiect.

Am si eu un halat de casa. Este unul singur si culoarea lui este turcoaz. Una dintre culorile preferate in livada. Dar aici este prima greseala pe care am comis-o. Sunt sigura ca, daca imi alegeam un halat roz-bonbon, nu mai apuca discutia de fata sa vada lumina zilei. Dar asa, apare problema deosebirii culorilor de catre barbati, care il vad doar albastru. Si doar se stie ca ce-i albastru e de baiat.

Sa ma explic. Halatul cu pricina sta agatat de urechea lui interna, cea de la gat, de caloriferul din baie. Cand un barbat vede halatul, cade in admiratie nedisimulata. Nu se poate stapani si il trage repede pe el fara sa ma consulte. Apoi mi se prezinta tadaa deghizat in cireasa, incantat de-asa isprava. Ba chiar ma bate protector peste spate de bucurie ca l-a gasit si imi comunica ca este strasnic halatul acesta.

Dintr-un motiv care imi scapa, personajul barbat crede ca halatul meu este acolo pentru el. Nu-i trece prin scafarlie ca, albastru sau nu, halatul ala e halat de cireasa si e bine sa ramana asa. E clar. Barbatul nu poate rezista tentatiei. Iar eu am un singur dor. Sa nu vad barbati imbracati in halate care stiu ca sunt de fete. Not cool.

Doar ca aici comit a doua greseala. In loc sa explic draga domnule, acest halat imi apartine si tie nu iti sade bine, eu ma bosumflu. Si nu am curajul necesar sa anunt faptul ca trebuie dat jos halatul degraba. Tot ce pot sa fac este, intr-adevar, sa-l decojesc pe barbat de el. Dar problema care apare este una de principiu. Barbatul astfel decorticat de halatul de cireasa crede ca s-a intamplat asa pentru ca pur si simplu arata irezistibil in el.

Si cu acest gand in minte, apoi il cauta din nou si din nou si din nou.

Tags: , , , ,

7 Responses to “jos halatul”

 1. patratel spune:

  hihi … esti sigura ca nu e vorba de halatul meu turcoaz? ca taaare-mi suna cunoscuta povestea ;)

 2. Marian S spune:

  Si ? Ai verificat, el a citit ? Si-a exprimat vreo parere ?

 3. sanuca spune:

  @patratel: hahaha, trebuie sa instituim o politie a halatelor turcoaz, cu privare de libertate.

  @mimi: hihi, ai si tu unul?:P

  @Marian S: el nu ma citeste deci no opinion.

 4. Marian S spune:

  Aha, deci asa. Lasa ca tot e bine, macar pe viitor sa stie toata lumea.

 5. Ciupercutza spune:

  Cireaso, spune-i barbatului cu pricina ca arata irezistibil doar cu un prosop in jurul taliei cand iese de la dus. Sau chiar si fara … :) )

  Eu asa as face :P

 6. sanuca spune:

  @ciupi: asa o sa fac. revin:)

Leave a Reply