ironia sistemului

februarie 9th, 2011

Exista cineva catre care duc 51% dintre itele din viata mea. Este cel mai iubit dintre pamanteni. Un personaj care nu poarta numele asta degeaba, ci pentru ca l-am iubit de i-au si mi-au mers fulgii.

A curs multa apa pe dambovita de cand cel mai iubit dintre pamanteni si cu mine am avut ceva de impartit, orice. Dar livada se incapataneaza sa-mi prezinte file intortocheate de poveste in care personajul asta e cumva implicat.

Cum ma invart, cum ma sucesc, apare cate un mosor si din mosor mi se ofera un fir. Ca trag eu de el, ca trag altii pentru mine, rezultatul e cam tot ala. Se vadeste la un moment dat ca mosorul odata desfasurat, duce tot acolo. Fix in fund la taxatoare.

Ba mai am treaba cu prieteni comuni, ba apar din neant prieteni noi. Ei fiind conectati, se conecteaza si cireasa sporadic si cam in raspar, fara sa aiba incotro. Daca nu gasesc niciun prieten comun, se intampla sa ma urc intr-o masina. In ea cu siguranta urla catre mine cuviincios un difuzor, la ore tarzii. Muzica este crosetata de catre cel mai iubit dintre pamanteni.

Cand nu se gaseste vreun prieten comun sau nu ii sopteste vreun difuzor, cireasa se mai trezeste tresarind din vreun vis bizar si/sau rusinos, precum cel de aici.

Cireasa nu se omoara dupa starea asta de fapt. Ca orice dragoste mare, care se respecta, dragostea asta s-a terminat in lacrimi si genune. Cel mai iubit dintre pamanteni e un fel de buba de pe care s-a mai luat coaja uneori. Prin urmare, ea e ocupata sa cauterizeze atent eventuale supurari. Si nu se gudura de bucurie ca da peste tot peste urmele lui in drumurile ei. Aceasta este premisa.

Dar isi duce cireasa crucea ei, ce sa faca. Isi indeasa degetele in urechi, bate intr-o tingire, se leaga la ochi cu naframa de borangic. Totul ca sa intre cat mai putin informatie legata de subiect. Dar uite ca mi se intampla ceva la care nu m-am asteptat. Cireasa primeste tot felul de spamuri si invitatii si remindere si alte prostii de la tot felul de platforme online.

Pe toate le ignora cu gratie, caci nu se poate sa ne jucam toate jocurile si sa dam join peste tot. Nu. Dar mailul de astazi i-a atras atentia. Zicea asa.View Cel mai iubit dintre pamanteni’s photo now and leave a quick comment to show you care. If you no longer wish to receive emails like this, you can stop being a Fan of Cel mai iubit dintre pamanteni here.

Inteleg ca oamenii langa care imi fac eu culcus si muzica pe care o ascult are legatura cu el. Dar ce perversa tehnologie a ales din noianul de contacte pe care le am, numele asta. Si mesajul asta care pare este un hohot de ras la adresa mea. Va zic, lumea merge intr-o directie gresita.

Tags: , , , , ,

6 Responses to “ironia sistemului”

 1. Lumea merge intr-o directie gresita … Sa speram ca destinatia finala nu e Romania , ar fi prea aglomerat !

 2. Cristina spune:

  Ite, mosoare, cai si drumuri, eteee ce face destinu’ si cica sa nu crezi in el , algoritmul virtual a dat rateu, nu-i bai!

 3. sanuca spune:

  @omul cu ciocolata: mai e loc, sunt sigura.

  @cristina: jos algoritmul, sus dragostea pe bune.

 4. pavelina spune:

  Viata-i atit de ironica si atitea nebunii de gen (si nu numai) mi se intimpla zilnic incit ar fi pacat daca nu le-as aduna pe toate intr-o carte.

 5. sanuca spune:

  @pavelina: cred ca fiecare are cartea lui sub perna:)

 6. DSD spune:

  mi-ar fi placut ca acel procent sa fie sub 50%

Leave a Reply