don’t you hickey me

noiembrie 3rd, 2010

Povesteam aici cum mi se pare sa umblu eu, o cireasa, cu o hickey pe gat.

Semnul aplicat pe mine de catre o gura nemernica si razgaiata, un semn vizibil pentru public, nu ma infioara de bucurie. De ce sa ofer eu informatia asta pe post de spam sexual oamenilor cu care ma insotesc in viata diurna. Si anume ca tocmai am facut sex cu nabadai. Prefer ca lumea ca sa intrebe oare o fi facut cireasa sex, oare o fi facut, ah ce curiosi suntem.

Din acest motiv, cand ma pricopesc cu asa ceva naiv de explicit incerc sa ascund stampila cum ma pricep eu mai bine. Port brusc naframe pana la barbie, rantipie cu gulerele ridicate. Apoi aplic preventiv si o tona de fond de ten. Asta ca masura de siguranta, in caz ca imi da cineva brusc si pe nepusa masa esarfa jos sau ma trage nepoliticos de reverele care ma deghizeaza.

Asta pot si chiar si fac atunci cand sunt constienta ca am un hickey. Zau daca mi se pare vreo sfaraiala inteligenta sa ma laud cu o noapte de dragoste mai focoasa. Mai ales cand am status single pe facebook. Pam-pam.

Dar cand imi lipesc pe mine o placuta ce zice don’t you hickey me si totusi capat un hickey si nici macar nu-mi aduc aminte de el si nici macar nu il vad in oglinda cand ma dau cu rimel dimineata, atunci ce sa mai fac. De data asta am aflat de el intr-o adunare larga, in chicotelile generale. Ce ma irita cel mai dihai e ca probabil adunarea credea ca eu stiu de intamplarea mea cu hickey si totusi imi port semnul nonsalanta prin lume.

Of, pasare neghioaba uneori, sexualitatea. Un hickey trebuie ca e bun atunci cand ti se intampla dar ce napasta mai apoi. As plati o taxa sa scap de cate unul mai la vedere. As plati insa o taxa si sa ma simt des ca atunci cand l-am primit.

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “don’t you hickey me”

  1. pietricel spune:

    Oh, da! Sunt de acord cu ambele taxe dar mai ales pe a 2-a as plati-o insutit

  2. viatanomada spune:

    huh,cireaso,cred ca asa e trendul luna asta;cat m-am chinuit dimineata sa gasesc ceva “potrivit” de imbracat/ acoperit,dar imi era asa de bine,ca oricumse prindea si un strain ca sunt abia picata din alta lume.Pana la urma am zis,ce-o fi o fi,nah,a meritat din plin.

Leave a Reply