mici pitici ganduri bulgaresti

decembrie 19th, 2011

Am fost iar la Veliko Tarnovo. Si ce fac eu sa faca toti.

Caci iar m-am uns pe tot corpul cu serenitatea si candoarea generate de micul orasel de munte. Un loc cuminte si devreme acasa care pare ca nu cunoaste durere. Ci doar pisici, aroma de trandafiri, rockeri, cafele la nisip si case frumoase de lemn vechi. Miam. Miau.

Se zice si ca bulgarii au cea mai buna branza. Pe asta am observat-o indeaproape. M-am uitat la ea cu lupa mea gustativa si este adevarat. Branza lor taie cam tot ce putem noi produce cu cele ale noastre 42 de milioane de manute in materie de telemea de vaca. Destul cu dansa, doamna branza.

Bulgaroaicele se imbraca ca la nunta de la prima ora a diminetii. Banuiala mea este ca ele deschid dulapul si intra automat intr-o cursa infernala contra lor insele. Posedate fiind de un rege oh, prea baroc, bulgaroaicele isi pierd mintile si pun pe ele tot ce gasesc. Mult, mulat, tipator, stralucitor, porno si agresiv sa fie.

Preturile bulgaresti sunt de vis. Tot ce vrei sa intreprinzi la bulgari costa considerabil mai putin decat ai banuit. Bulgarii au mancare buna care te face sa infuleci ca un nebun si camere de hotel curate si pufoase si amenajate cu gust, in care iti vine sa sezi fara discernamant.

Poate ajuta sa mentionez ca bulgarii au si barbati misto. Poate asta o sa va faca sa va suiti pe matura si sa o porniti mintenas peste granita. Bulgarii zambesc cuceritor. Au nasuri mari si poate, cine stie, si sexuri asisderea. Dupa ce ti-au zambit, bulgarii dau buzna pe facebook desi nu le-ai spus cum te cheama.

Se zice ca bulgarii au ceafa groasa. Eu nu le-am vazut-o. Imi pare mai mult un zvon rautacios. Bulgaria e curata, moderata, deloc paranoica. Imi place Bulgaria si nu e pacat ca e locuita. Mergeti.

Tags: , , , ,

Leave a Reply