cireasa si goliciunea asistata

octombrie 25th, 2010

Rareori se intampla sa-mi scot hainele de pe mine in fata cuiva. E un fapt ce nu ma caracterizeaza si uite ca se poate trai foarte bine si asa. Hehe.

Atunci cand o fac, procedez la despanusarea in public doar cu exces de pudoare. Si oricum accept sa ajung in situatia asta dificila numai in fata unui doctor. De regula  lesin inca de la inceputul operatiunii. Se cheama salvarea, se aplica operatiuni de re-suscitare, se pun comprese, se.

Rezultatul este mereu acelasi. Poate ca doctorul respectiv, femeie sau barbat, ma simpatiza si inainte de a ma vedea acum goala pistol, fara niciun artificiu de calcul. Dar cum sunt Cireasa-Eva, se produce inevitabilul. Si mi se spune din public cu oarecare consideratiune, asa cum ai bate pe crupa un cal care e silitor si a alergat bine mai bine decat te asteptai. Cireaso, arati mult mai bine goala. Pe onoarea mea, ce supriza.

Ar trebui sa umbli mai mult asa, vine completarea. In timpul asta cireasa roade la o unghie sau fredoneaza o melodie tare. Sau se uita cu coada ochiului la interlocutor, lejer jenata de asa indemnuri. Apoi se gandeste cu obida. Cine o fi inventat hainele de purtat chiar si pe vreme calduroasa cand e limpede ca cristalul ca ea arata mai bine fara de interlocutori intre privitor si corpul de privit.

Sigur ca cireasa e bucuroasa sa creeze asa euforie aproapelui in halat alb. Traim vremuri grele si e bine sa mai poti aduce o raza de lumina pe fata cuiva. Daca cineva responsabil si important i-ar promite ca asta si numai asta e calea spre o lume mai buna, poate ca cireasa ar regandi strategia. Ar lasa pudoarea deoparte si ar face din dezbracat o rutina.

Asa stand lucrurile, am deprins aroganta sa mi se para ca atunci cand ma dezbrac fac un cadou. Hainele zboara tadaa prin aer. Si apoi ridic o spranceana catre privitorul autorizat, ranjind fasolea. Ei, asa-i ca nu te asteptai la asta. Ti-am facut ziua/I made your day.

Iar atunci cand decid ca nu sunt chiar bolnava si nu merg la doctor, ma gandesc ca el nici nu stie ce-a pierdut. Pentru ca cireasa e una acoperita de straie si alta pe post de pacient ascultator. Sa vina vara inapoi.

Tags: , , , , ,

5 Responses to “cireasa si goliciunea asistata”

 1. Marian S spune:

  Acest articol trebuie sa aiba musai un link catre “Caut clujean“ si viceversa.
  Face bine la SEO dar nu numai.

  Pe de alta parte n-o s-o spun pe aia cu “vrem poze, altfel nu credem“ fiindca stiu ca vorbesc in gol, ca televizorul.

 2. pietricel spune:

  in conditiile astea poate te gandesti sa aduci o raza de soare si in ultima camera din rezerva 101:D

 3. Eu sunt spune:

  Hmmm…. Un barbat inteligent (sufleteste, emotional… dar nu numai) va percepe intotdeauna o femeie ca pe un cadou.

  Hainele ce coboara rand pe rand, la fel cum se desface hartia in care e impachetat un cadou sub bradul de Craciun… privirea putin surprinsa, zambetul fascinat si sincer… febrilitatea atingerii, in sfarsit a atingerii!… Stiai ca e pe undeva, stiai ca e foarte probabil sa-l primesti, insa nu erai chiar sigur… bucuria sincera… ei da, asa ar trebui sa fie, o bucurie sincera. Privirea recunoscatoare… multumesc, stii, il asteptam dar m-am abtinut din rasputeri!…. sau, in traducere, multumesc pentru ca mi te-ai incredintat.

  Fiindca orice femeie e un cadou. Orice barbat ar trebui sa fie un copil fascinat. Macar din cand in cand. N-o fi Craciun nu e in fiecare zi, insa e o noapte care iti ramane mult timp in minte…

 4. bobex spune:

  faptul ca arati mai bine goala decat imbracata inseamna ca ar trebui sa-ti concediezi stilistul?sau pur si simplu esti frumoasa nuda?
  sa-ti arunci un ochi pe hi5….bat la usa….

 5. sanuca spune:

  @Marian S: ce bine ne intelegem noi 2:)

  @pietricel: ma gandesc serios.

  @Eu: un barbat inteligent adica un clujean, vrei sa zici:). cred ca esti un clujean romantic. am ghicit bine?

  @bobex: pur si simplu.

Leave a Reply