cireasa ca baietii

martie 28th, 2011

O, ce veste buna. Heineken tocmai a stricat la propriu orzul sau pe cireasa. Adica a invitat-o in Heineken Mansion, un loc mai degraba potrivit pentru orice barbat.

Cireasa bea de felul ei bere nefiltrata. Cand bea bere filtrata, bea Heineken. Asa ca potriveala mai mare nici ca se putea. A fost luata cu limuzina de la parcul Herastrau. A ajuns la Mansion insotita de o gramada de fete cucuiete. Si uite cum s-a gasit in locul ala unde baietii bloggeri s-au distrat acum ceva vreme.

Am vizitat camerele unde ei s-au rasfatat, ca la muzeu. Camere in care deasupra patului troneaza un poster cu San Siro, cred. Si cu alte faze importante din meciuri celebre. Cine sa le stie. Fotoliile de tip puf sunt mingi de fotbal. Privelistea catre afara este placuta. Asta pentru a te regasi, imi inchipui, dupa ce ai consumat multa bere in mod responsabil. Haha.

Camera cea mai importanta e camera verde, bineinteles. Un loc cu 2000 de sticle asezate mumos pe rafturi. Unde in mijloc gasesti o masa de fussball si un frigider care tine berea rece, in caz ca iti vine din senin chef.

Cireasa si celelalte femei s-au distrat ca baietii. Au ras tare, s-au uitat la televizor, au baut bere si au ciugulit cate ceva. Trai pe vatrai, va spun. Las imaginile sa vorbeasca.

Cata bere, cata iarba

Barbati mici si de plastic

Ceiling of our limo

Pofta mea

Bere – partea de sus

Tags: , , ,

3 Responses to “cireasa ca baietii”

  1. [...] a mai fost: Sana, Elena, Iyli, Raluca, Marie Jeanne, Cristina Bazavan, Andressa, Adina Necula, Andra Zaharia [...]

  2. [...] această “aventură” pusă la cale de Oxygen PR (mulţumiri tizei Ruxandra Morariu): Sana, Adina, Marie Jeanne,  Jipescu (a.k.a. anurim), Maldita, Andresa, Andra, Roxana, Pietricel, Iyli, [...]

  3. [...] au mai scris: Daniela, Andreea. RPrecu Andra Zaharia Raluxa Minxieee Jeanette Ciupercutza Sana Adina Miruna [...]

Leave a Reply