vreau sa fiu dar nu pot singura

decembrie 15th, 2010

Cred ca un Mos Craciun bun nu e doar ala care face cadouri.

Cred ca tot el trebuie sa reuseasca sa afle prin metode specifice (reni, subalterni, spiridusi, magie, dat in bobi, whatever) exact ce are nevoie fiecare si sa aduca lucrurile trebuincioase. Nu sa indese in sac ceva, orice, de capul lui. Eu m-am achitat cu brio de o parte din sarcina. Am facut rost de scrisorile copiilor de la Spitalul de Oncologie Bucuresti. Aceiasi pentru care m-ati ajutat cu televizoare.

Acum sa vedem daca ma tin capacele sa le si aduc ce vor de Craciun. Vreau sa fiu Mos dar nu pot singura.

Catalin vrea un joc cu care sa se joace si el si sora lui. Locuieste pe strada Teiul Doamnei, adica aproape.

Oana vrea un notebook, adica un laptop mic.

Ana vrea papusa, cizmulite rosii nr. 35, catel de plus black & white si un televizor. Ca nu are la ce sa se uite.

Dragos are nevoie de un telefon. Probabil vrea sa vorbeasca cu ai lui.

Stelian vrea multe fericiri dar si un laptop.

Florin din Alexandria vrea sanatate, ca aia-i mai presus de toate. Dar si un notebook, de care are nevoie ca sa invete cat sta in spital.

Mery din Jilava zice ca isi doreste ce poate Mos Craciun sa-i aduca. Nu are pretentii la multe jucarii. Ar avea nevoie de imbracat si incaltat, ai ei sunt cam saraci.

Remus din Movileni de Tecuci, Galati, nu mai vede prea bine de pe urma tratamentelor. Ar vrea o masina cu telecomanda, hainute de iarna dar ceva si pentru Daniel.

Sandu e din Tecuci si e vorbaret. Vrea curent in casa ca sa se poata uita la tv, ceva dulce, robotei si haine de iarna.

Din Vicovul de Sus, Suceava, Emanuel zice ca vrea o placa si un mp3.

Ionut din Craiova ar vrea 3 chestii. Dar daca i se pare Mosului ca e prea cu tupeu, vrea doar una.

Impreuna cu Minxieee, care are si ea lista ei de cereri, incercam sa facem cat mai mult. Va rog frumos sa ma ajutati cu oricare din obiectele astea.

Tags: , , , , , , , ,

9 Responses to “vreau sa fiu dar nu pot singura”

 1. marinica spune:

  Spune-mi tu ce sa-ti dau sa acoperi cateva din dorintele acetor sufletele amarate. Toti copii ar trebui sa fie sanatori si fericiti. Astept sa-mi spui. Iti dau niste bani si te descurci tu. Ca eu suntomentan invalida. Altfel te-as fi ajutat.

 2. calin spune:

  cum te putem ajuta?

 3. [...] cu cereri atat de importante pentru ei, atat de usor de realizat de catre noi!Sana a adunat toate scrisorile lor, iar noi o putem ajuta sa-si duca planul de a face niste copii fericiti la bun sfarsit.Eu m-a [...]

 4. Andreea spune:

  Buna,

  Pot sa fiu Mosul lui Catalin? Mi-ar face mare placere.

 5. sanuca spune:

  @marinica: revin cu ce am reusit sa fac si ce mai am nevoie, acum facem inventar:).

  @calin: inca putin si stiu exact ce am putut sa strang. se pare ca sunteti destui inimosi, ce misto. multumesc din inima.

  @Andreea: chiar te rog frumos.

 6. calin spune:

  sa nu uiti sa anunti :)

 7. [...] ati zice daca am face niste copii fericiti? Sana, Minxeee si Oana vor sa indeplineasca dorintele copiilor de la Insitutul Oncologic Fundeni. Copii [...]

 8. andreea24 spune:

  Buna,

  Spuneti-mi va rog, daca se mai pot trimite cadouri.
  Eu as vrea sa ma ocup de scrisoarea Anei.

  Astept raspuns!
  Ms!

 9. sanuca spune:

  @everybody with a big heart: am dus ieri o transa zdravana de cadouri, pentru ca s-a gasit o persoana generoasa, ajutata de inca vreo 3 persoane, care mi-au asigurat toata lista. nu am reusit sa fac rost de laptopuri si placa.

  @andreea si calin si iar andreea, daca puteti sa-mi mai daruiti ceva lucrusoare pentru ei, sunt foarte bine venite. eu o sa mai merg inca o data in ianuarie, sa duc un televizor mic, niste medicamente si inca un telefon. ce puteti voi agonisi ar fi bine venit. nevoile lor nu se termina niciodata. va pup si va multumesc.

Leave a Reply