puma party

mai 16th, 2011

A trebuit sa plec ceva mai repede de la petrecere. As mai fi stat dar pur si simplu imi venea rau.

Puma adunase la petrecerea asta o gramada de baieti tineri si frumosi, ca niste acadele. Ei ba dansau cocotati in niste colturi special amenajate, ba iti ofereau o bautura la bar, ba iti ieseau in fata la raspantiile locatiei generoase din Sun Plaza. Pfiii, ce mai petrecere.

Eu port pumeti, am doua perechi. Asa ca am zis da imediat cand s-a strigat adunarea. Am incercat sa port o conversatie decenta in timp ce ma tineam scorul baietilor frumosi care treceau in buchete cu Pietricel, Adina, Nina, Jeanette, Simona Tache.

Conceptul lor: Puma Social care vine la pachet cu after hours athlete. Adica celebreaza nu doar sportivii care alearga sau sar sau si alearga si si sar. Ci Puma se gandeste si la sportivul din cireasa, sa zicem. Care dupa ce iese de la job se reinventeaza si se joaca de-a ceva.

Mi-am facut poze dragute si entuziaste in cabina secreta, impreuna cu alte fete cucuiete. Am rontait cartofi prajiti si am ras de mi-au troznit falcile. Si cand atletul din mine a simtit nevoia sa desfaca nodul cravatei, m-am strecurat pe usita din dos.

Sunt sociala, sunt atleta, sunt puma. Si daca vreti sa va inscrieti in competitie lor cu atitudine si tot ce-i trebuie, detalii aici. Trebuie sa aveti 18 ani (voi aveti:D), sa puneti pe cineva sa va filmeze in timpul ce va aratati talentele la unul dintre sporturile pe care Puma pune focus si apoi sa va uploadati filmulete. Cu stransul de voturi stati bine, cred.

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “puma party”

  1. [...] ma surprinda in mod placut si sa ma determine sa petrec cateva ore in compania unor oameni frumosi (Sana,  Nina, Jeanette, Elena Cîrîc, Anurim, Pietricel, [...]

  2. [...] Serb zoso Piticu Costin Adina Militaru Pagina Puma de Facebook Nwradu Minxieee Titus Jeanette Sana Pietricel Valy Subiectiv Ionut Oprea Umblu Liber Daily Cotcodac Reporter [...]

Leave a Reply