caut 4 televizoare

octombrie 28th, 2010

Functia mea de blogger, ca nu ma pricep sa-i zic altfel, ca doar n-o fi o meserie sau un fel de mancare exotic, vine cu diverse propuneri.

Ba ma duc la un festival de film in Cluj, orasul preferat. Ba ma prelumblu cu mainile la spate printr-o fabrica de lapte curata ca o bomboniera, incercand sa prind mecanismele caii laptelui. Ba mai castig un premiu, in intampinarea caruia vin cu o palarie curioasa. Buun. Sa-mi fie de bine.

Pentru ca m-am tuns scurt, foarte scurt, cel mai scurt, si sunt acum o bloggerita care seamana cu baietelul cuiva, am fost din nou invitata undeva. Pe motive de freza dar si ceva in plus. Poate o combinatie de tenacitate cu inima si cu alte ingrediente cheie pe care trebuie ca le am ca sa pot ajuta.

Am fost invitata la sectia de copii si adolescenti de la Institutul Oncologic. Sa mi se explice cum sta situatia si sa vad cu ce pot ajuta. Nu stiu altii cum sunt. Dar eu nu puteam sa ma duc la vizionare de filme in orasul de inima si sa beau lapte in excursie si sa urc pe scena sa ridic un premiu dar sa zic ca aici nu vreau sa merg, ca-mi dauneaza.

Asociatia Pavel m-a invitat. Niste femei care sunt cazate intr-o camaruta in spital si incearca sa le abata copiilor si tinerilor si parintilor lor mintea de la boala cea mai rea. Oameni incredibil de buni si de pozitivi. Sa stii sa ramai nealterat in valea plangerii si sa cauti mereu solutii pentru problemele extreme ale altora nu e putin lucru.

Am mers cu inima purice, ingrozita de aura disperata care inconjoara acel lacas. Eu si alte 4 femei tunse la fel de scurt: Minxieee, Oana Bratila, Oana Portase si Lori Modoran. Spre bucuria mea, m-au tinut capacele mai tare decat credeam. Ni s-a prezentat situatia exhaustiv. Stiu prea multe despre lucrul asta acum. Si simt ca o sa aflu lucruri si mai coplesitoare in cele ce urmeaza, pe masura ce ma apropii.

Stiu suficient incat sa vreau sa le duc saptamana asta 4 televizoare. Trebuie sa le duc 4 televizoare in stare de functionare si cred ca voi trebuie sa ma ajutati. Nu au alta distractie si nici macar pe-asta nu si-o pot onora.

Asta fac pentru inceput, strang 4 televizoare. Caci apoi am multa treaba acolo. Revin pe tema, acum sa rezolv primul task. So?

Later edit: am deja un televizor, venit din comunitate. Pot. Putem.

Later edit: mai am un televizor, tot de la voi. Pot Putem. Mai am 2.

Later edit: am facut rost de toate. Multumesc enorm.

Tags: , , , , , , , , , ,

6 Responses to “caut 4 televizoare”

 1. Elena Cîrîc spune:

  Lori – Lori Modoran: http://celalaltgeaman.blogspot.com/

  Ma bucur ca ai venit, si motivatia chiar nu conteaza :) Important e ca ai venit :)

 2. Bassaka spune:

  si..ai rezolvat pana la urma?

 3. pietricel spune:

  eu am un tv. cu placere ti-l donez.

 4. Ina spune:

  Am si eu un televizor. Cu draga inima ti-l dau. Sunt din Brasov, dar vin in acest weekend la Bucuresti. Poate am putea face cumva sa ne intalnim.

 5. sanuca spune:

  @Minxieee: da, si uite ca primul mic proiect a mers. avem 4 tv.

  @Bassaka: da, s-a rezolvat in 11 ore.

  @pietricel: sarumana frumos. cred ca o sa travel in the land of berceni for that one:P

  @ina: sigur ca vreau. sarumana mult. adresa mea este [email protected]. imi dai te rog un mail sa schimbam nr de tel?

 6. LiaLia spune:

  Hei, bravo gagico!!! Am colaborat și eu un pic cu cei de la Pavel. Să știi că am plecat eu departe, dar sunt încă f activă pe partea cu donațiile. Dacă adunați altele, la ai mei am două monitoare de computer (nu din alea plate, dar în stare ff bună), dai un semn, ok? Pup și spor!

Leave a Reply