multumesc frumos

decembrie 30th, 2010

Multumesc frumos pentru anul asta care tocmai se scurge acum, sub mine, gafaind.

A fost unul plin ochi si foarte reusit. Tot ce pot sa tanjesc este sa mi se dea un an la fel de fabulos. Nu mai bun, nu mai gogonat, nu mai lucitor. Vreau un an la fel. Vorbesc serios.

Multumesc frumos pentru niste prieteni grozavi pe care am reusit sa-i cuibaresc langa mine si anul asta. Am sedus ba prin cinste ba prin viclesug niste oameni extraordinari. Multumesc anului 2010 ca strans langa mine cea mai tare garnitura de persoane si personaje.

Multumesc frumos pentru ca ma inteleg asa de bine in cuget si-n simtire cu mama de cireasa. Ce bine ca am petrecut si anul asta asa de aproape impreuna. Ea imi sufla in ceafa intr-un mod benefic si nu-mi inchipui livada fara femeia asta cmegacalifragilistica.

Multumesc frumos patronului meu pentru jobul pe care l-am avut si anul asta. Fara curajul lui de a-mi da o coala de hartie si niste bani ca s-o umplu, probabil nu m-as fi apucat asa de curand de scris. Si multumesc si pentru prezenta, chiar daca acum din penumbra, a sefului cu tepi, ariciul. Cat despre colegii da, ma simt imboldita sa multumesc inca o data. Sunt cei mai tari oameni dintr-o redactie.

Multumesc persoanei care mi-a gonit, macar temporar, omuletii din vezica. Nu i-am vazut, auzit sau simtit scormonind acolo de vreo 8 luni si asta nu e putin lucru. A fost mai mult liniste din punct de vedere vezical in 2010. Sunt recunoscatoare.

Multumesc frumos pentru sageata albastra care a mers unsa, fara sa capete vreun betesug, desi nu mai e chiar o tinerica. Multumesc pentru casa mea care devine din ce in ce mai frumoasa si mai rosioara in obraji.

Se cuvine sa multumesc si pentru ca am scos mezelurile din viata mea. Am divortat intai de parizer si salam si abia pe urma dar ferm am renuntat mai ales la crenvusti. Niste lucruri pe care le adoram dar pe care am invatat sa nu le mai indes zilnic in gura mea pofticioasa.

Cel mai tare si mai tare multumesc pentru veselia de care sufar in mod natural, venita la pachet cu un chef grozav de viata. Uite ca la sfarsit de 2010 zburd si exult si sar intr-un picior. Si asta desi nu am primit vreo veste grozava si nici nu am fost anuntata de o marire de salariu.

Apropo, era sa uit. Multumesc frumos ca nu sunt hulpava si lacoma de posesiuni materiale. Ca nu dau iama regulat in electrocasnice si tehnologie. Ca ma tratarisesc doar ocazional cu rochii, bluze, chiloti si agrafe.

Multumesc foarte mult, la fel de mult ca pentru toate cele de mai sus, pentru ca ma cititi. Asta imi asigura un rost si rostul ma face sa fiu vesela si tot ce ziceam doua paragrafe mai sus.

2011, keep up the good work.

Tags: , , , , , , , ,

12 Responses to “multumesc frumos”

 1. pietricel spune:

  Multumim ca esti. Daca n-ai fi, nu s-ar povesti. hugs!

 2. catherine spune:

  apai, sa-ti fie de bine, Cireasa! si sa te-avem exact tot asa inca multi ani de-acu’ incolo! amin.

 3. vera spune:

  Catherine zice perfect. Stai asha cum eshti.
  Un 2011 minunat tuturor.

  http://www.youtube.com/watch?v=JAXZDPO7Ar0

 4. patratel spune:

  ce bine ca esti, ce tare ca … te citesc! ;)
  cit despre 2010, peste exact 25 de minute isi va da obstescul sfirsit si atit
  hai la multi ani, cireasa draga si sa ne “vedem” mai buni si mai frumosi si la anu’.

 5. Liviu V spune:

  Si eu iti multumesc, pentru ca ai un blog cu gust de cireasa dulce, zglobie.

 6. Anca Ionescu spune:

  La multi ani Sana!!! Un 2011 cum numai tu poti sa-l faci: plin de viata, veselie si experiente frumoase! Hugzzz

 7. sanuca spune:

  @everybody: ce frumos imi ziceti toti. merita.

 8. iYli spune:

  La multi ani si un 2011 asa cum il vrei tu pentru ca il meriti! Te pup!

 9. marinica spune:

  La multi ani tuturor prietenilor tai! La multi ani tuturor cititorilor tai! Esti o fata minunata! La multi ani tie cea mai iubita persoana din lume, de catre mine.

 10. sanuca spune:

  @iYli: multumesc frumos.

  @marinica: cred ca stii ca sentimentul e al naibii de reciproc. pup.

 11. Lu spune:

  Un 2011 grozav! Si, zic eu, pune si de-a treia rezolutie, macar in gand:) Te pupa Lu!
  P.S – Vb cu Ral sa punem de-o coconada miercurea viitoare!

 12. sanuca spune:

  @Lu: bine, hai ca o scriu atunci. si da, e bine sa ne vedem toate.

Leave a Reply