cireasa si pregatirea pentru faceti dumneavoastra o cerere

septembrie 22nd, 2011

Buna, eu sunt. Stiu ca nu ne-am mai auzit de multa vreme dar asta nu inseamna ca nu m-am gandit la tine. Pfiiii, dar ce m-am mai gandit. Sper ca si tu la mine. Stii, scriu cu o rugaminte. Una mare. De tot. De fapt uriasa. Mai esti acolo. Ha.

***

Hello, ce mai faci? Nu ne-am auzit de o gramada de vreme, ce mai aiureala. Iacata-ma-s cu o rugaminte. Stii, nu te-am rugat nimic pana acum dar acum chiar ma arde camesa in spinare. Rau. Ar fi megacalifragilistic sa ma poti ajuta. Sa indraznesc, sa nu indraznesc.

***

Draga mea, tu esti cea mai puternica femeie de o cunosc. Prin urmare, sigur ai ac de cojocul pe care vreau eu sa-l cos cu tot dinadinsul. Ajuta-ma te rog. Uite despre ce este vorba.

***

Heeeei, long time no hear. Ma mai tii minte? Daaa, sigur ma mai tii. Sunt cea cireasa din livada. Vreau sa te rog sa ma ajuti, de-oi putea.

***

M-am codit foarte mult daca sa-ti scriu sau nu. Daca aveti placerea sa inregistrati revendicarea noastra, am fi pe veci recunoscatori domniei voastre. tu sigur poti, sa nu zici ca nu poti, trebuie sa poti. Dar ideea este daca vrei. Oare vrei.

***

***

Scrisoarea asta a fost inceputa in cap de 101 ori si totusi terminata nici macar o data. Caci are cireasa de scris o rugaminte catre o persoana apropiata cu care nu a mai vorbit de ceva vreme. Si rugaciunea e mare. Dar ce emotii are ca va fi refuzata. Si ce frica ii este de esec. Asa de frica ca aproape ca nu ii vine sa incerce sa alerge in cursa cu pricina.

Isi face cireasa curaj dimineata, in loc de gargara pe stomacul gol. Poate ca, odata puse lucrurile pe tapet aici, ii vine inspiratia trebuincioasa.

Tags: , , , ,

5 Responses to “cireasa si pregatirea pentru faceti dumneavoastra o cerere”

 1. Plimbarici spune:

  O rugam si noi alaturi de tine cu mare drag :)

 2. DSD spune:

  ok.
  poti sa ma rogi, voi accepta.

 3. patratel spune:

  te susțin, cireașă dragă, că știu că-i tare greu. curaj! :)

 4. sanuca spune:

  @plimbarici & patratel: merci fetelor dragi.

  @DSD: tare.

 5. ralu spune:

  Cerbule, fii barbata! Adica un barbat cerb, adica nu o caprioara, adica da :P

Leave a Reply