vintage sau minimalist? par pubian, adica

martie 2nd, 2012

Despre parul barbatilor, numai de bine.

Aici si aici puteti consulta ce parere am, daca nu ati aflat deja. Bref, eu vreau sa ramana pe veci acolo unde e pus. Dar cand vine vorba despre pilozitatile femeiesti, mi s-a parut mereu ca eradicarea lor dramatica este cheia. Zis si facut.

Din frageda pruncie, cum am prins niste fire pe undeva, mai ales prin locurile dosite de privirile curiosilor, cum le-am smuls cu salbaticie. Am facut asta slobozind strigate razboinice pentru a-mi marca victoria impotriva parului nedorit dar si pentru ca nu puteam sa abtin. Cine s-a epilat vreodata stie despre ce indrug eu aici. Iti vine sa te vaicaresti.

Dar acum, cum sa ma explic eu. Acum mi-a venit asa o pofta nebuna sa schimb toata strategia de gestionare a parului pubian cu una noua si de fapt veche sub soare. Nu-mi dau seama daca pricina sade in vizionarea recenta a unor clipuri deocheate din categoria vintage. Sau pur si simplu anticipez eu, cireasa stilista cu mare fler in domeniu, noul val de par pubian care se va abate in curand peste univers.

Cert e ca nu mi se pare nu-stiu-cum-si-de-fapt-groaznic-de-retrograd sa am eu, femeie, ceva par in zona inghinala. Bine, hai sa recunosc ce simtesc cu adevarat. Chestia e ca a inceput sa mi se para chiar sexy lucrul asta. Si am vaga impresie ca nu ma pot impotrivi lui.

Inca nu am luat vreo decizie oficiala. Dar am inceput sa ma uit cu destula curiozitate la corpurile unor femei mai necivilizate, asa, si mi se pare tentant. Nu ma gandesc la o puzderie de par menita sa sperie vreun barbat modern, obisnuit cu freze de metropola.

Dar ma gandesc serios sa renunt la modul poate exagerat in care ma epilez acum. Si sa ingros delicat randurile celor care se milostivesc sa mai lase ceva acolo, de chichi de michi.

Tags: , , , , , , ,

8 Responses to “vintage sau minimalist? par pubian, adica”

 1. mara spune:

  a incerca diverse freze pubiene (de la ‘80 skinhead pana la long hair hippie) mi se pare dovada de interes fashionistic in styling cap-coada. plus ca altfel viata devine plict. atat pentru noi cat si pentru ei :) ))

 2. diana spune:

  si nu esti singura. am senzatia ca deja e o moda, pt ca vad in vestiar tot mai multe doamne cu par. ma gandeam ca poate-s intre doua epilari, dar…era cam mult par ca sa fie vb de asta :d

 3. catherine spune:

  hai să-ţi spun o întâmplare de demult. cum eram eu copiliţă p-acasă, s-a întâmplat să dau cu ochii într-o seară de mamaia şi-a dumisale lână sură…. m-am speriat groaznic! şi mi-am zis că aşa nu. nu şi nu. acu’ mă gândesc deja cum vreo nepoată sau strănepoată se va oripila zărindu-mă şi asociindu-mă cu o smochină… şi râd, dar prefer asta decât lâna sură, zău. pactul de piele smeadă l-am semnat pentru vecie!!!

 4. sanuca spune:

  @mara: deci lasati parul sa vina la mine, zici tu:))

  @diana: deci par is the new nude:P

  @cat: da? eu vad ca dau sa dezertez.

 5. innuenda spune:

  Nici eu nu-s pentru modele de dantelă neagră (sau…după caz:P )cu flori mari, prefer mătasea bej! Maxim mă pot gândi la o pistă de aterizare pentru un avion de la kinder-surprise. Maxim am zis! :) )

 6. este randul meu sa te intreb “vrei sa fim prietene?” si orele de epilat sa le petrecem cu picioarele in balta din parcul cismigiu, unde firisoarele noastre de par de pe picioare sa inghita hulpave ca niste pirania oarece ciupercute … stai, asa-i! tu vorbeai de pubian, dar daca-i bal, bal sa fie! mai ales daca nu suntem genul” invadate, din mustata pana-n coate”… asa pari si tu (ne, adicatelea)! Deci iunie, sa fie apa in balta si destul de calda, tu cu bici’ (aia zisa si Frumoasa) eu cu troti’ (aia ne botezata ca nu e inca nici cumparata) dam la peste cu fir intins in cismigiu?

 7. [...] defrişez o rodie cu furnculiţa şi am dat peste un articol de la cireaşa, care invariabil m-a trimis la altul. Atenţie, urmează un articol mai…excentric? [...]

 8. Anna spune:

  Imi pare rau – minimalist minim…

Leave a Reply