transpiratia buna si cea rea

septembrie 20th, 2011

Un om riguros ar zice ca transpiratia nu e nicicand buna, ca strica reputatia si tricourile.

Tot el ar adauga si ca ea trebuie starpita oriunde o observam. Cu insecticid si prafuri vrajite si substante care iti dau mai multa incredere in tine. Si care, culmea, te lasa si uscat si fara urme pe bluza, si fericit. Din asta traiesc foarte multe companii mari de tot.

Eu insa cred ca transpiratia este sexy si chiar necesara cand esti ne-singur in pat sau vrei sa ajungi acolo sau tocmai ce-ai plecat din el. Sau, ma rog, de pe masa din bucatarie, acest cel mai potrivit loc pentru un sex pe cinste cand te-ai hotarat brusc si nu mai ai rabdare.

Ma incanta ea mai ales cand e iarna. Si cand deci n-ar fi cazul sa apara asa, din senin. Ci doar chemata cu trompete speciale si ingeri imbracati frumos, in pui de alba-ca-zapada. Imi face placere sa i-o sterg cu dosul palmei sau un deget, dupa caz. Mi-e drag sa ma lipesc de ea.

Dar imi place transpiratia unul barbat potrivit si vara. Cand e prea multa, atat de multa incat crezi ca o sa aluneci rau din pricina ei. Si, pierzand controlul asupra vehiculului pe care il pilotai calare pe pilota, nici ca o sa te mai opresti pana la mare.

La toate astea si multe altele am fost fortata sa ma gandesc cand am dat peste transpiratia cea rea. A unui om necunoscut, langa care a trebuit sa rezist vreo ora. Nu ii stiu fata. Doar spatele care scotea din el tot ce-i mai neprimitor pe lume.

Valuri de umezeala scarboasa ieseau de peste tot din omul cel mare. Din toate ungherele lui de om gras prins pe picior gresit intr-o zi insorita. Am incercat sa ma separ, n-a fost chip. Transpiratia cea rea cotropea tot spatiul in care era emanata. Ce oroare.

Inca sunt uimita de diferenta uriasa dintre transpiratia unui om care iti e drag si transpiratia de tip spam. Adica cea care vine ca informatie nesolicitata, cand tu vrei doar sa fii lasat in pace. Amin.

Tags: , , , ,

Leave a Reply