sex pe capra cu trei iezi (reloaded)

februarie 16th, 2011

Inteleg ca in postul meu cu aceasta capra, destul de drag mie de altfel, sunt aspecte de neinteles. Asa ca mai incerc odata. Poate ca acum imi iese.

Domnule, este de fapt despre cireasa si un barbat prea bine cunoscut care stateau oarecum linistiti pe o canapea. Si asta pana cand barbatul a propus sa ascultam Capra cu trei iezi, radiofonic vorbind. Atunci situatia a escaladat si n-a mai fost chip sa ignoram energia sexuala prezenta in camera cu din din cauza Caprei cu trei iezi.

Cum necum, am facut-o si pe asta. O partida de amor instigata dar si potentata de Capra cu trei iezi. Adica, vezi Doamne, ea a contribuit la trezirea fiorului.

Nu se poate spune ca a fost un vis al meu mai vechi. Nu mi-a trecut niciodata prin cap pana acum sa vad cum e sa-ti bucuri corpul folosindu-te de fundalul sonor al basmelor frumoase ale copilariei. Daca eram genul, poate ca aveam grija sa aleg un basm mai cu substanta. Cum ar fi o istorie cu macar un zmeu, personaj care mi se pare tare sexy. Sau macar un fat frumos cu par balai si ale lui mere aurite.

Dar nu, cireasa nu este o fiinta care sa aiba nevoie de vreun scenariu anume pentru a vedea o calatorie sentimentala cu ochi buni. Am norocul sa ma bucur de barbat asa cum vine el pe lume, fara farafastacuti. Ma entuziasmez suficient de corpul drag care mi se infatiseaza, asa incat nu mai am nevoie de cine stie ce tunning. Deci deviza mea este fara toppinguri culturale sau accesorii administrative care sa ne ajute in nu stiu ce directie. Adica nu-mi trebuie o poveste si un context anume pentru dragoste fizica. Nu trebuie sa fiu eu imbracata in asistenta si el in politist.

Sper ca m-am facut inteleasa. Ascultarea Caprei cu trei iezi n-a fost ideea mea, ci a lui. Na, nu pot controla chiar totul pe lumea asta. Cand nevoia de capra s-a facut simtita, ce sa fac. Am lasat-o pana la urma in viata mea. Incerc sa fiu deschisa la vechi si nou deopotriva. Capra asta e un prieten vechi dar la care nu m-am gandit niciodata in acest context, cu vreo urma de sexualitate. Poate ca era cazul, daca luam in calcul senzualitatea ce s-a starnit imediat ce ne-am apucat sa ascultam povestea.

Concluzia pe care o trag este ca o capra la timpul ei, inconjurata de iezi, apropie oamenii. Astfel nu se explica. Sentimentele noastre senzuale au ramas nedate publicitatii pana cand a inceput Capra cu trei iezi. Atunci parca am prins curaj si forta pentru manifestarea plenara a sexualitatii. Atunci am simtit un curent electric si ne-am dat seama ca era timpul.

Gogaltz gogaltz mergeau sarmalele pe gatul lupului si tot asa de bine mergea treaba si cu sarmalele mele. Malaies in calcaies si tot tacamul. Capra mi-a tinut noroc.

Acum ca am incercat, recomand mai departe. Folositi cu incredere Capra cu trei iezi cand credeti ca nu mai merge nimic altceva si vreti pe bune sa faceti sex. O sa va destinda, o sa va duca in zona copilariei si o sa va lase garda jos capra asta. Cine n-are capra, sa-si cumpere.

Tags: , , , ,

9 Responses to “sex pe capra cu trei iezi (reloaded)”

 1. Marian S spune:

  Cine n-are capraă s-o folosească pe a vecinului. Uite aşa împuşcăm doi iepuri: facem rost de capră fără prea mari bătăi de cap şi ne îmbunătăţim feng-shuiu` de popor, corectînd un proverb nedrept.

 2. poni spune:

  Eu n-am inteles nimic. Cred ca mi-a acoperit Juan urechile. Si ochii si creierul poate. De la distanta :)

 3. Veri spune:

  Cred ca e prea profund pentru mine Veri:) Adevarul e ca n-am inteles nimic.
  Explicatii va rog.

 4. vera spune:

  fructa draga, in grupul bocitoarelor, me voila!, nu am intzeles o iota.

 5. ady spune:

  ce unguent ai folosit la capra?

 6. Marian S spune:

  Intrebare la Radio Erevan:
  - Se poate face sex pe capra cu trei iezi ?
  - Da, dar va recomandam sa-l faceti pe un pat.

  In alta ordine de idei: Eu am incercat pe Bolero de Ravel.
  E traznet.

 7. Marian S spune:

  Trebuie sa recunosc ca mi-au trebuit doua zile pina sa ma prind de poanta. Acum am inteles si am sa spun in gura mare: Acest articol este episodul 2 din seria “capul meu, ce aeroport“ !!! :)

 8. sanuca spune:

  @everybody: sper ca acum e mult mai bine si pe intelesul tuturor:D

 9. Glisse spune:

  Astept cu interes partida de sex instigata de catre Scufita Rosie la cules de ciupercute :P

Leave a Reply