plasa primordiala

aprilie 17th, 2011

A venit la mine cu o plasa mica. Ea cuprindea insa un intreg univers. Unul mare cat o luna galbena si generoasa, spanzurata deasupra marii intr-o noapte de vara. Cand tu tii un cocktail cu vodca in mana si ea se mareste pe masura ce sorbi.

Dupa ce i-am confiscat-o, am scobit in ea cu placere si curiozitate tipic feminina. Am gasit acolo tot ce e nevoie pentru o seara de pomina. Asta imi place mie la personajul barbat si mai ales in varianta sa neprihanita de ale vietii vicisitudini. Are, domnule, fler. Stie ce este trebuincios intr-o casa de om.

In plasa cu pricina se aflau in devalmasie urmatoarele obiecte. O capatana de usturoi, 100 de grame de ghiudem, o cutie de prezervative de calitate si confort sporit, niste beri mititele si ceva ciuperci. Care va sa zica nu lipsea nimeni. Tot ce ne trebuie era acolo, gata sa fie pus la treaba.

Rand pe rand, obiectele din plasa s-au strecurat afara si au incercat sa se faca utile omului.

Ciupercile si-au dat aproape singure, ca la un semn, pielita jos. Berile s-au racit la un pocnet din degete. Ghiudemul a ramas frumos impachetat, pentru moment. E inca post. Usturoiul s-a decorticat cu abnegatie si grija. Abia astepta sa fie presarat peste ciupercile in pielea goala.

Chiar si prezervativele si-au scos cu multa caldura tipla de pe pachet, cea mai complicata de scos tipla din lume. Apoi s-au aliniat pe blatul de lucru, alaturi de restul ingredientelor. Deci mica plasa si-a facut treaba cu prisosinta. Desi la inceput nu banuiai ce ascunde, a devenit plasa cea mai importanta din lume, cu cel mai tare continut cu putinta. Inca un lucru.

Pe aceasta cale vreau sa fac un apel catre pamanteni. Recomand cu multa caldura sa se dragosteasca in timp ce in cuptor sfaraie niste ciuperci.

Tags: , , , , ,

6 Responses to “plasa primordiala”

 1. Cami spune:

  Ce dragut :) Sa fie cu noroc noua indragosteala

 2. nina spune:

  Mintea mea plecata cu sorcova a citit ca prezervativele s-au asezat direct pe bratul de lucru. :)

 3. Elena spune:

  Daca aducatorul plasei are ceva din Jude Law, atunci sunt de accord cu toata filozofia atasată plasei ;)

 4. sanuca spune:

  @cami: hihi, este o indragosteala mai veche dar na:)

  @nina: bratul legii si bratul de lucru sunt esentiale in viata unui om:))

  @Elena: hm, lasa-ma sa ma gandesc. ceva-ceva e:D

 5. innuenda spune:

  Aș fi pariat că e o iubire mai veche. Nimeni nu vine cu usturoi în sacoșă la prima întâlnire romantică. Asocierea usturoi-prezervative merge doar între old pals! ;)

 6. sanuca spune:

  @Innuenda: hihi, usturoiul apropie doar oamenii care se cunosc deja:D

Leave a Reply