vintage: sufletul pereche incotro

ianuarie 29th, 2011

“La intrebarea exista suflet pereche, oamenii au raspunsuri variate. Poate ca sunt in functie de religie, sex, educatie, discutii de acasa si venituri si mai stiu eu ce.

Cinicii zic ca nu exista si ca e o prostie feng shui inventata de femeile prea romantice si care au prea mult timp liber, ca sa poata spera in continuare la aparitia unui Fat-Frumos pe cal alb.

Ia uitati-va in jur la cuplurile stabile, zic ei, vi se pare ca sunt suflete pereche? Sau ca sunt niste oameni decenti care au inteles cum sta treaba, au scapat de fluturii din cap si incearca sa se descurce cat mai bine cu ce au la indemana?! Hai sa incercam sa ne linistim aici, va rog.” (Sana Nicolau, 7 iulie 2008, hotcity.ro)

Continuarea aici.

Tags: , , , ,

5 Responses to “vintage: sufletul pereche incotro”

 1. Orcul spune:

  Buna,tu te-ai mai invartit prin unele cercuri mai inalte..si nu sunt ironic cand spun asta. Spune-mi si mie te rog ce stii despre Diana Enache de la Realitatea…Orcul s-a cam amorezat de ea…imi poti raspunde si pe e-mail daca vrei,presupun ca iti apare mailul meu,nu?multumesc mult.

 2. sanuca spune:

  nu o cunosc pe Diana Enache dar chiar daca as cunoaste-o, eu nu fac de-astea.

 3. Orcul spune:

  Ok,dar ce parere ai despre ea?

 4. mara spune:

  mamma mia, sano, exact la povestea cu sufletele pereche ma gandeam ieri dimineata in timp ce ma epilam. si atunci am avut revelatia motivului pentru care nu prea sunt de acord cu casatoria for ever: viata e alcatuita din etape si sunt mai multe “jumatati” pe care le intalnesti de-a lungul ei (cu conditia sa nu fii prea obtuz sau conformist). ce-mi pare rau e ca etapele astea sunt destul de lungi, cam 8 ani tin ele dupa mine asa, prin urmare n-ai timp sa parcurgi prea multe, desi e posibil ca pe masura ce inaintezi in varsta sa “golesti” mai repede sufletul pereche de continutul sau. si mai e si problema copiilor… e mai greu sa-i fac sa-ti inteleaga punctul de vedere.
  ciudata poveste.

 5. sanuca spune:

  @mara: amin.

Leave a Reply