turnir pentru un ochelarist

august 26th, 2010

A cherry si cu mine am tras o concluzie. Ochelaristii cu aer ingenuu si ani putini sunt cei mai sexy barbati ai verii 2010.

La inceput nu i-am luat in seama. Mergeau ochelaristii pe langa noi liberi ca pasarile cerului. Noi nu ii luam in considerare si le lasam libera trecere, fara taxa un sarut. Pana intr-o seara, la malul marii, cand am fost lovite dimpreuna cu leuca la tampla.

E de facut aici un mic preludiu. A cherry si cu mine nu apreciam acelasi soi de barbat. Ea apreciaza genul de barbat Mark, sotul lui Sandy Bell. Iar mie imi place de nu se poate Rahan. Aici detalii. Iar personajul colectiv barbat alege mereu ori o cireasa, ori alta cireasa. Sa ne faca ochi dulci amandurora nu s-a mai vazut. Si totusi…

Am ochit Ochelaristul cu pricina in tandem. Si, ca un facut, el pe amandoua ne-a placut din prima. Acum, eu si a cherry stim sa jucam fair play. Fara suparare, am zis ca e momentul Ochelaristului. Sa zica el ce si cum. Dupa ce aflam pe care o place el mai tare, cealalta se retrage decent.

Dar sa vezi pozna. Ochelaristul se uita la noi ca buchet si nu-i chip sa ne dam seama ce floare il atrage mai dihai. Vazand asa, am hotarat sa nu mai dansam umar la umar. Ne-am despartit, cum am vazut la paradele aviatice, in formatie stea. O cireasa intr-o parte, alta cireasa in alta parte.

Zero rezultat, ochelaristul nu s-a mai uitat deloc o vreme. Am decis atunci cu a cherry sa organizam un concurs de abilitati. Modelul concursului: turnir in toata regula. Sa castige cea mai buna, in lupta dreapta, ne-am zis.

Ne-am pus harnasamente, ne-am luat doi cai odihniti si ne-am tot incontrat. Am incercat sa ne sabiem in fata unei multimi de cheflii. Strans in fata stabilimentului stuf, publicul nostru este dornic sa vada un strop de sange.

Ochelaristul nimic. Danseaza cu zulufii lui in vant, pe jumatate gol. Partea lui de sus, cea care se vede, este magnifica. Muschii oblici se vad crocanti. Pectoralii sunt frumosi de la natura. Umerii sunt lati, pielea fina bine intinsa pe carnea tanara. Partea lui care nu se vede pare si mai frumoasa. Ca asa sunt toate partile care nu se vad.

Obosim, se trage cortina, ne promitem sa reluam a doua zi. Si uite-ne pe plaja, cu aceeasi pofta in cuget si-n simtire si turnirul tinut in plin soare. A cherry vede cum Ochelaristul mirific intra in apa. Si pentru ca incercase apa si era rece, imi arunca peste umar. Cireaso, acum e momentul sa il incercuiesti fara mine, daca ai pofta.

Ma uit putin, imi fac niste socoteli. Pun in balanta placerea de a jughini Ochelaristul si, pe celalalt taler, demintatea si responsabilitatea mea ca om. Vad luminita de la capatului tunelului si ii dau lui a cherry o replica mortala. Nu, ca eu nu-mi bag calul in apa.

Tags: , , , , , , ,

5 Responses to “turnir pentru un ochelarist”

 1. catherine spune:

  Doamne! Am ras cu sughituri! Bine-ai venit cu adevarat, cireasa!
  Da’ ce s-a facut cu ochelaristul?!

 2. patratel spune:

  perversa mica ce esti, m-ai facut sa-mi pun iaurtul in poala, nu in gura :) )))
  faza asta-mi aduce aminte de una patita acu’ vreo citeva luni, cind aveam intilnire (de business, da?) cu un june de vreo 20 si un pic de ani … cind l-am vazut (brunet foc, ochelari cu rama neagra, ochi verzi-verzi, zimbet profesional pe niste buze rosii pline, muschiuleti pe unde trebe, aerul acela de “pui-de-gaina combinat cu leu-paraleu”) am ramas cu gura cascata … noroc ca a trebuit sa trec de gestapo-ul de la poarta, care imi blocheaza cartela cind ti-e lumea mai draga, si am avut citeva secunde necesare ca sa inspir-expir si sa-mi revin inainte de a aborda si eu aerul profesional … deci, dap, e ceva de groaza cu tinereii astia care sint si constienti cit sint de sexy …

 3. :) ))
  ce tare a fost! am ras cam o jumatate de ora dupa replica aia. Diseara, te bagi la un turnir?

 4. sanuca spune:

  @cat: s-a ales praful, in sensul ca l-a adjudecat o bruneta, care nu si-a bagat nici calul in apa si nu a purtat nici armura.

  @patratel: sa-i casapim, sa-i cucerim, sa-i mancam cu fulgi cu tot, daca se poate:)

 5. ina spune:

  hahaha! am ras cu lacrimi! :) )))))

Leave a Reply