vi-l prezint pe iepurasul ninja

februarie 3rd, 2010

Mi-a spus cineva odata, cineva important, nu dau din casa, ca seman rau de tot cu un iepuras ninja. Si asta desi eram deja instalata in livada.

Intai m-am ofuscat, stai domnule, cine te crezi, eu sunt cireasa. Apoi m-am gandit bine si mi-am dat seama ca sunt iepuras si inca unul ninja, in aceeasi masura in care sunt si instalatie de pom. Dupa parerea prietenului meu imaginar, I.

Prin urmare gandul asta a ramas lipit de mine ca marca de scrisoare, si ma regasesc in el. Asa ca atunci cand HBO m-a intrebat daca nu vreau sa scriu niste materiale pentru HBO Club, cu ocazia campaniei lor Sex and the City, am zis Da. Da. Da. Mai ales ca ma uit la cate un episod in fiecare seara, pe HBO Comedy.

Si o sa fac asta timp de cateva saptamani. Si stiu si cine este autorul. Iepurasul ninja.

Posturile mele deghizata in iepuras sunt bune. De fapt mi se par asa de bune si ma identific in asa masura cu dansele, incat nu mai pot sa tac despre ele. M-as bucura sa le cititi. Gasiti acolo cireasa pe care o stiti, cu ganduri noi. In mare majoritate despre relatii. Chestii ce o bantuie.

Pentru ca vreau si mi-e drag de ele, o sa aduc aici un post pe zi, scris de acest iepuras feroce. Cred eu ca o sa va atinga in locuri. Sa vedem.

Primul este Fiti amabil.

Tags: , , , , ,

4 Responses to “vi-l prezint pe iepurasul ninja”

 1. ikemaua spune:

  uof. imi place si asta. chestia cu lasatul randului .. domne, te gandesti mult pana sa scoti chestiile astea? sau le ai programate genetic?

 2. Lup Alb spune:

  Si eu care ma temeam sa-ti zic….
  Acum, ca ai ajuns singura la concluzia asta, e de bine.

 3. sanuca spune:

  @ikemaua: varianta numarul 2:).

  @Lup Alb: pai m-a ajutat cineva, ca eu nu prea vedeam padurea de copaci. dar crezi ca e rau?

 4. codo spune:

  another apropo de asta o sa iti trimti niste poze, sa vad daca recunosti personajul :)
  codo ninja :)

Leave a Reply