iepurasul ninja: Da, vreau!

februarie 15th, 2010

“Iepurasul se lauda cui sta sa-l asculte ca el e de tip ninja. Si asta mai ales in relatiile cu sufletele pereche ce-i ies in cale. Si totusi in viata lui se insinueaza un aspect atavic, care ii scade puterile.

Calcaiul vulnerabil se iveste atunci cand e cerut in casatorie. El stie sigur ca, odata confruntat cu propunerea asta tulburatoare, ar lasa garda jos, jos de tot. Si asta chiar daca ar avea banuieli legate de deznodamant”. (HBO Club, iepurasul ninja)

De ce n-as putea sa refuz cereri in casatorie si cum functioneaza chestia asta cititi in continuare aici.

Tags: , , , , , ,

3 Responses to “iepurasul ninja: Da, vreau!”

  1. Cami spune:

    Draga Sana, te citesc de un an si ceva cu acelasi entuziasm ca la inceput! In fiecare dimineata ma distrez cu povestile tale la cafea. Este un ritual deosebit de placut pt mine si as fi chiar dezorientata daca intr-o zi te-ai opri din povestit :)

  2. sanuca spune:

    Cami, nici nu stii ce balsam in inima mea e ce-mi zici. Zero bancuri, e pe bune. Merci frumos.

  3. Maria spune:

    din ciclul ”tot patitu-i priceput” te rog eu mult pune-ti un fermoatr la botic pentru cazuri de urgenta, cand te mai cere vreunul pe care-l simti cu urechiusele ca nu e ok, sa inchizi fermoarul cu pricina si sa te abtii de a mai zice buclucasul ”da”…doar stii ca nu e mare scofala sa fii nevasta si atat:)…stiu ca ai si tu un target de atins, da testeaza-i macar un an-doi inainte:)…

Leave a Reply