fugarindu-l pe domnul B.

octombrie 18th, 2010

El e unul singur. Noi suntem 4 cel putin.

De fapt cred ca suntem mai multe dar ne lipseste curajul sa marturisim asta cu voce de bariton. Eu una macar sunt sincera. Doar sunt cireasa. Pot sa-mi asum o pofta, cand ea ma sugruma cu sugrumatorul.

Declar deschisa lupta dreapta. Imi place teribil domnul B. Tuturor ne place. E inalt, mladios, tras printr-un inel convenabil. Nici prea prea nici foarte foarte. Are pe vino-ncoace chiar de la 7 poste distanta. Stiu ca e aproape cu destule minute inainte sa deschida usa. Il cunosc dupa sandale si miros si dupa cum se misca aerul in cartier.

Intai am crezut ca nurii mei nu sunt de-ajuns. Ca cireasa nu=i suficient de buna pentru domnul B. care, vezi Doamne, are alte gusturi la femei. Da deoparte piticele blonde cu sanii mari si voiciune in privire. Si prefera roscatele melancolice, cu pistrui. Dar vazand varietatea de fructe coapte si tentante ce i s-au perindat pe dinaintea ochilor si vazand ca el nu reactioneaza la niciunul dintre ele, am inteles.

Mi-am zis marunt in barba. Domnul B are alta motivatie. Ce pacat. E pierderea lui doar ca nu isi da inca seama.

Si am pus la cale, intre timp tot felul de stratageme. Eu am venit cu o propunere taraneasca. Sa-l alerg putin pe domnul B pana il fac una cu pamantul. Sa-mi infig coltii in gatul lui si sa ii fac o propunere cinstita: abandonul sau viata. Au fost si strategii mai soft de-atat. Cum ar fi sa-l incuiam in camera si alte copilarii. Degeaba.

Oricum e de apreciat. Domnul B se tine tare. Energiile senzuale se tin lant in juru-i. Nici nu stiu cum poate sa mearga drept. Suntem cel putin 4 si el e unul singur. Cata coloana vertebrala. Cata stapanire de sine. Poate sa ajunga si presedinte cu asa un sange rece. Chiar sunt curioasa cat o sa reziste. Si, inca si mai curioasa, cine o sa-l dea pe brazda, atunci cand va obosi si va lasa garda jos.

Domnul B. e proaspat ca un mar ionatan. Sa-l muste cine poate. Deocamdata nu e comestibil. As fi stiut. Dar noi vom continua sa-l fugarim pe domnul B cu toate panzele sus. Noi avem timp. Si tot ce ne trebuie in dotare. Pazea.

Tags: , , , , ,

10 Responses to “fugarindu-l pe domnul B.”

 1. patratel spune:

  foarte frumos spus, aproape ca mi l-am imaginat pe domnul B trecind tantos prin fata unor fructe proaspete si carnoase, care apoi se string buluc in spatele sau, ca un roi de frunze uscate ametite de o rafala de vint :) ))) … sint tare curioasa cine il va inlantui pe domnul B, pentru ca, din observatii proprii, pe astfel de masculi feroci pun gheruta niste creaturi tare urite la prima vedere … masculi superbi la fizic si chiar la psihic se combina cu femele inodore si incolore fizic, dar, zic io, cu niste neuroni in plus ;)
  are mama-natura niste reguli pe care nu-i musai sa le intelegem intotdeauna …

 2. vera spune:

  Cireshik, nu vad decit 3 explicatzii posibile:
  1. e hetero, dar e luat si e un barbat onorabil – daca e dat, e dat.
  2. nu e hetero si atunci voi, ftl, nu avetzi nici cea mai mica shansa.
  3. nu e nici, nici, in sensul ca are foarte stringente chestiuni cu arta, sau shtiintza, sau sportul, sau biznisul si nu il intereseaza nici un fel de sex.
  Concluzii:
  2. e vejnic, nu e nimic de facut.
  1. si 3. pot fi trecatoare.
  Concluzie la concluzii: eu mi-as lua gindul, ca, pentru toate variantele, pierdetzi timpul. Daca atzi incercat in moduri care nu lasa loc dubiului si acoperitzi, fizic macar, o plaja destul de larga ca sa fi exhaust possible options, asta e. Gasitzi altzii, viatza e scurta si tineretzea si mai si.
  P.S. Sorry, dar trebuie sa stii cind trebuie sa renuntzi si sa reevaluezi.

 3. viatanomada spune:

  fataaaah,nu te lasa,poate ii place competitia dintre voi si alege pana la urma;poate ii place vanatoarea asta pe care ati organizat-o voi,daca nu-i placea va dadea de inteles,bafta.

 4. sanuca spune:

  @patratel: poftesc sa stiu daca si tu ai treaba cu domnul B. au ba:). ia sa te vad.

  @vera: exact asta e treaba, ca acoperim fizic o plaja diversa. trebuie sa-ti placa cineva dintre noi, nu se poate sa nu tanjesti la nimic. si toate am aratat disponibilitate. din dragoste pentru el, sper ca e 2. altfel, e un mare nataflet:)

  @viatanomada: tinem la curent:D

 5. patratel spune:

  draga cireasa, cu tristete in glas declar ca nu poftesc la domnul B, pen’ ca n-am habar cine e dinsul ;) …. ia sa-mi faci cunostinta cu el! :) )))))

 6. pietricel spune:

  draga patratel, crede-ma ca stii cine e domnul B. explicatii in private:)

 7. capsu spune:

  Domnul B. este cumva pe numele mai lung domnul B.T. (poate si un H. ratacit…)?

 8. patratel spune:

  eram precisa ca-l stiu :P

 9. sanuca spune:

  @patratel: trebuie sa vorbim:D

  @capsu: ahaaaa, de-asta mi-esti? nuuuu, cu domnul ala, de care parca am auzit, e alta treaba. nu mi-am permis sa-l fugaresc pana acum, pare un domn prea serios:)

 10. capsu spune:

  Deci? L-ai fugarit pe impricinat? Ceva rezultate exista?

Leave a Reply