cireasa resume

august 18th, 2010

Cireasa are 34 de ani, e mica de statura si e taur. Are 11 ani de marketing si PR in spate dar acum 3 ani a renuntat la partea corporatista din viata ei. De atunci scrie cu norma intreaga la hotcity.ro, un site bun de cultura urbana pentru femei, pe care il citeste zilnic de placere.

Cireasa a facut scoala de muzica (pian), putina echitatie (cata se cuvenea), si a avut una dintre cele mai bune copilarii (din cate se putea). Prefera zilele noptilor, gusta cu placere un campari orange, daca i se ofera, si cauta asiduu miezul painii, nu coaja.

Ea se inconjoara mereu de oameni care au simtul umorului si adora sa calatoreasca peste tot, in cautare de locuri si oameni noi. Face insa asta fara sa neglijeze iubirile, locuri si oameni, deja existente. Crede intr-un stil de viata cat mai eco si se straduie sa ajunta cat mai intr-acolo.

Lucrurile care i se par magice sunt portofoliul de prieteni, tortul de ciocolata, bradul de Craciun, marea cu plaja, cocktailurile cu nume frumoase si viata buna, in general. Ea skiaza, este preocupata de mancarea sanatoasa si adora sa mearga la tara. Iubeste avocado si stie cum sa-l foloseasca atunci cand il are.

Tot plini de magie i se par ei si barbatii, care ii ocupa cea mai mare parte din timp. Fizic sau macar mental. Despre asta in mod special este acest blog. Si mai ales despre asta o sa fie vorba in continuare, in foarte scurt timp, intr-o noua prezentare.

Printre planurile ei de viitor se afla si o mica dar intensa cariera in radio. Ea mai vrea sa puna voci pe desene animate. Si viseaza ca la un moment dat se ocupe cu responsabilitate si placere de o pensiune la tara si un hostel la oras, facute cu banii altor oameni.

Daca vreti sa-i spuneti ceva anume, ce nu se potriveste in comentarii, ii puteti scrie la [email protected]

8 Responses to “cireasa resume”

 1. mara spune:

  desi nu ne dam in vant dupa fructe mici si rosii, cireasa asta e pe gustul nostru.

 2. patratel spune:

  stii, draga cireasa, desi te citesc de-o vesnicie si ceva ;) , abia acum m-am prins de ce-mi placi :P … avem muuuulte gusturi si pasiuni comune (calatoriile si barbatii sint doar citeva), da’ fraza asta m-a innebunit de placere “Si viseaza ca la un moment dat se ocupe cu responsabilitate si placere de o pensiune la tara si un hostel la oras, facute cu banii altor oameni” … zau asa, chiar esti sigura ca nu citesti gindurile altor oameni ? :) )))

 3. sanuca spune:

  @mara: venind de la tine, chiar te cred si in plus ma maguleste grozav:)

  @patratel: auzi, te ocupi tu sa gasesti investitorul? please?

 4. Marian S spune:

  A, vai, cireasa s-a intors din Canada ? Pai si eu pe unde dracu` umblam cu capu` ???
  Mie mi-au placut la nebunie doua enunturi:
  - Cireasa are 34 de ani
  - Barbatii sunt plini de magie.
  Aha. Deci mi-am notat adresa de yahoo.

 5. Blue Berry spune:

  In dimineata asta te-am descoperit…si tare m-am mai amuzat…esti…fun…
  Cred ca ma bucur ca mi-am facut timp sa “citesc din tine” putin azi…

 6. haolica spune:

  draguta “casuta” ta acilea, dragute randurile asternute.

  inca nu am citi nimic din categoria “pe wc” dar e tentant rau, mai ales ca am tot dezbatut cu cetitorii mei despre asta

  :)

 7. Liviu spune:

  Eşti tare scumpă! Văd pentru prima oară o altă poză decât cea care apare în Gândul, şi cred că asta de aici te reprezintă mai bine. Iar referitor la bărbaţi, cred că şi aici se potriveşte proverbul englezesc “The beauty is in the eye of the beholder”. Cu alte cuvinte, magia e în primul rând în tine (poza de mai sus, pe lângă textele tale, îmi dovedeşte asta din plin). Nu spun că bărbaţii nu ar avea nimic magic (nimic mai departe de adevăr) dar cred că putem să percepem doar ceea ce conţinem deja. Sunt convins că vezi multe lucruri pe care alte femei nu le văd. Pe de altă parte, uneori facem şi proiecţii, totuşi. Şi cred că ţi s-a întâmplat de multe ori să descoperi că magia a existat doar în tine. Sau poate la început au fost fermecaţi de tine, au intrat în rezonanţă cu tine şi au preluat din farmecul tău, iar mai apoi au revenit la starea lor normală.
  Oricum, mi se pare splendid că dincolo de acel “vino-n-coace” fizic şi emoţional, eşti o femeie inteligentă şi capabilă să se exprime atât de frumos şi creativ în scris.

 8. Liviu spune:

  Scuze, am făcut o greşeală de ortografie (e dimineaţă). Corect e “vino-ncoace”.

Leave a Reply