cireasa resume

august 18th, 2010

Cireasa are 34 de ani, e mica de statura si e taur. Are 11 ani de marketing si PR in spate dar acum 3 ani a renuntat la partea corporatista din viata ei. De atunci scrie cu norma intreaga la hotcity.ro, un site bun de cultura urbana pentru femei, pe care il citeste zilnic de placere.

Cireasa a facut scoala de muzica (pian), putina echitatie (cata se cuvenea), si a avut una dintre cele mai bune copilarii (din cate se putea). Prefera zilele noptilor, gusta cu placere un campari orange, daca i se ofera, si cauta asiduu miezul painii, nu coaja.

Ea se inconjoara mereu de oameni care au simtul umorului si adora sa calatoreasca peste tot, in cautare de locuri si oameni noi. Face insa asta fara sa neglijeze iubirile, locuri si oameni, deja existente. Crede intr-un stil de viata cat mai eco si se straduie sa ajunta cat mai intr-acolo.

Lucrurile care i se par magice sunt portofoliul de prieteni, tortul de ciocolata, bradul de Craciun, marea cu plaja, cocktailurile cu nume frumoase si viata buna, in general. Ea skiaza, este preocupata de mancarea sanatoasa si adora sa mearga la tara. Iubeste avocado si stie cum sa-l foloseasca atunci cand il are.

Tot plini de magie i se par ei si barbatii, care ii ocupa cea mai mare parte din timp. Fizic sau macar mental. Despre asta in mod special este acest blog. Si mai ales despre asta o sa fie vorba in continuare, in foarte scurt timp, intr-o noua prezentare.

Printre planurile ei de viitor se afla si o mica dar intensa cariera in radio. Ea mai vrea sa puna voci pe desene animate. Si viseaza ca la un moment dat se ocupe cu responsabilitate si placere de o pensiune la tara si un hostel la oras, facute cu banii altor oameni.

Daca vreti sa-i spuneti ceva anume, ce nu se potriveste in comentarii, ii puteti scrie la [email protected].